Србија

МИНИСТАРСТВО ЗДРАВЉА САОПШТИЛО УЖАСНЕ ПОДАТКЕ: Преминуле још три особе од короне, 82 нова случаја

У Србији је данас до 15 часова регистровано 82 нова случаја заразе вирусом корона, укупно је заражених741 особа. Умрле су још три особе, тако је укупан број жртава 13 , саопштило је Министарство здравља.

На респираторима је 55 грађана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Преминуле су три особе.

Од последњег извештаја тестирани су узорци 376 особа од којих је 82 позитивно и 294 негативно на нови вирус корона.

„Од последњег пресека у Србије су од корона вируса преминуле још три особе“, на конференцији за новинаре у Влади Србије рекла је докторка Дарија Кисић Тепавчевић.

Осим мушкарца из Кикинде, који је преминуо у КЦ Војводине,  евидентиране су још две жртве вируса. Реч је о две жене које су биле смештене у болници „Драгиша Мишовић“.

„На респриартору је 55 особа, 10 на Инфективној, 3 у Нишу, 4, КЦ Војводина, 7, КЦ Крагујевац, 7 на Пулмологији, 10 КЦ Ниш“ рекла је Дарија Кисић Тепавчевић.

Она је навела и да је нулти пацијент у Србији излечен, као и да је више од 50 пацијената имало двоструко негативан налаз.

„Садашњи број оболелих показује какве смо мере предузели претходних 7 дана, а ово како се понашамо данас и јуче, видеће се наредних дана. Кључ је у нама и сви морамо озбиљно да схватимо колико сваки појединац има улогу у даљем ширењу инфекције”, поручила је Кисић Тепавчевић.

Извор: sputniknews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ