Србија

ДР ГРУЈИЧИЋ УПОЗОРАВА: Ово нипошто немојте радити због корона вируса

Важне информације

Докторка Даница Грујичић гостујући у емисији „Прва тема“ на Првој телевизији објаснила је зашто грађани Србије ово лето не треба да путују у иностранство.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако планирате одмор, останите у Србији. Не знамо како ће се овај вирус ширити по другим земљама. Прво лето код мојих пацијената после зрачења рецимо, тешко се подноси. Сада сви заједно ово преживљавамо и мислим да је боље за све наше грађане да летују овде, има планина, има разних одмаралишта, језера, останите овде током летње сезоне – рекла је докторка Грујичић.

Оно што смо могли да сазнамо од колега из Кине а који су једни прошли рат са овим вирусом и они кажу једина превенција је изолација.

– Ово је нов вирус. Три месеца постоји и не знамо пуно о њему. Оно што смо могли да сазнамо од колега из Кине а који су једни прошли рат са овим вирусом и они кажу једина превенција је изолација. То је само једна мера који смо тражили, и људи не могу то да испоштују. Сви они који су изашли данас да роштиљају у Кошутњаку, била у шетњи на Ади, имате ли ви мозга? – била је љута др Грујичи

– После када неко заврши на респиратору и умре, биће крива држава. Па заиста, људи, шта треба још да се уради да би ви седели код куће – завршила је др Даница.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ