Идвајамо Православље

ЧУДЕСНО ЈАВЉАЊЕ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ МОНАХИЊИ: Урадите ово и епидемија короне ће престати

Пресвета Богородица се јавила једној монахињи из манастира Сејданаја у Сирији и послала поруку у вези са короном

У недељу увече на званичној фејсбук страници манастира Пресвете Богородице Сејданаја, на периферији Дамаска, објављено је велико чудо – јављање Пресвете у вези са пандемијом вируса корона. Виђење се одиграло у манастирској цркви. Једна монахиња из Египта позвала је телефоном монахињу из манастира Сејданаја и овако описала шта се догодило:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Видела сам Пресвету Богородицу на икони како моли од њеног Сина, Господа Исуса Христа, да повуче епидемију (вируса корона) из света. Али је Господ окренуо на другу страну своје лице. Пресвета је наставила да моли да се сажали, али је Господ одбијао да је услиши. Одговорио је: „Овај свет се удаљио од мене. Овај свет нема милости, љубави и молитве“.

Када је монахиња из Сејданаје чула ове речи, горко је зајецала. Спустила је слушалицу и погледавши у икону Пресвете завапила: „Дјево Богомати, немој нас оставити, моли и даље Господа за све нас, и Твојим посредовањем да повуче ову епидемију и излечи сваког болесника“. Монахиња је вапијала и плакала.

Док је плакала, осетила је наједном да је пренета у олтар манастирске цркве у Сејданаји, где је непрестано горело кандило, и како припрема комадиће вате натопљене уљем из кандила за благослов поклоницима манастира. Док је чистила неке комадиће вате који су били испрљани, отворила су се врата олтара и ушла је једна монахиња и рекла јој:

– Радуј се са мном мојој победи!

– Зашто? Шта се догодило?

– Успела сам. Убедила сам Сина мог и Бога мог да превлада милост Његова и да повуче епидемију из света. Поручите целом свету, да сви изнад прозора и врата својих домова, као и на свом челу, нацртају крст помоћу светог уља. Тако ће епидемија престати.

Овим посредовањем и молитвама Мати Божије, Господе, помилуј и спаси нас. Амин.

Извор: Србија јавља/dimpenews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ