Србија

У БЕОГРАДУ ПРОНАЂЕНЕ ДВЕ ЗАРАЖЕНЕ ОСОБЕ КОЈЕ ОПУШТЕНО ШЕТАЈУ ГРАДОМ! Више од 165 лица прекршило полицијски час!

На територији Републике Србије током протекле ноћи процесуирано је више од 165 особа због кршења полицијског часа, од чега је 79 лица пронађено на територији Београда и против њих су поднете прекршајне пријаве.

Меру самоизолације прекршило је 15 особа током јучерашњег дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На подручју града Београда пронађене су две особе, обе заражене, које су прекршиле меру самоизолације. Једна особа је превезена у затвор, док је са другом постигнут споразум.

На територији Новог Сада седморо особа је прекршило меру самоизолације. Против четворо је одређен притвор, једном лицу је одређена забрана напуштања стана, док су два лица задржана са предлогом за притвор.

На територији Крагујевца на улицама града је пронађено шест лица којима је била одређена самоизолације, те је због кршења самоизолације према три лица одређен притвор, једном лицу је одређена мера забране напуштања стана, једној особи је одређено задржавање и против једног лица је поднета кривична пријава.

На територији Ниша једна особа је прекршила меру самоизолације и њој је одређен притвор.

35 особа старијих од 65 година је прекршило меру забране кретање.

Сва лица су роцесуирана у складу са законом.

Један држављанин Црне Горе затечен је ван своје куће у Београду током трајања полицијског часа и кажњен је са 50 дана затвора.

Сваког дана се повећава број особа које крше прописане мере, те завршавају у посебним затворима у Вршцу, Пироту и Пожаревцу, а према последњем извештају на те три локације се налази укупно 138 особа због кршења самоизолације.

Извор: Информер/Пинк

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ