Србија

ЛЕКАР ЗАРАЖЕН КОРОНОМ ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ СВИМА: Да можете да видите ово на пулмологији, кунем вам се…

Син директора болнице у Косовској Митровици Миљан Ивановић, и сам лекар у овој здравственој установи, заражен је вирусом корона и тренутно се налази на Клиници за пулмологију Клиничког центра Србије. Његов статус на друштвеној мрежи Фејсбук говори какво је стварно стање у овој клиници и шаље јасну поруку свим грађанима Србије.

– Да имате прилику да гледате ово што ја сад гледам: дупке пуну клинику за пулмологију и пацијенте који су, скоро сви, дошли са лаким симптомима, а онда у пар сати ушли у такво погоршање да ми је тешко и причати о томе – стоји између осталог у Миљановој објави.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Da imate priliku da gledate ovo sto ja sad gledam,dupke punu kliniku za pulmologiju,pacijente koji su,skoro svi,dosli sa…

Posted by Miljan Ivanovic on Wednesday, April 1, 2020

Он даље наводи са каквим се све недаћама сусрећу лекари у беспоштедној борби против ЦОВИД-19 и поентира поруком који сви треба да усвојимо како би се што пре вратили нормалном животу пре избијања епидемије.

– Да можете да видите медицинско особље које пада с ногу покушавајући да помогне свима. Не помишљајући на себе и своју безбедност… Да све то можете да видите као ја тренутно гарантујем вам, кунем вам се, остали бисте код куће, без помисли да изађете било где. Подржи оне до којих ти је стало. Подржи оне који у овом тренутку ризикују своје здравље, па и живот, да би помогли другима. Подржи нажу Србију, остани код куће – написао је Миљан.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ