Здравље

ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ! Сви заражени корона вирусом имали су исти симптом: Ово се може видети чак и у огледалу

Она је истакла да је ово најкарактеристичнији симптом.

Једна од медицинских сестара у болници „Лајф Кер Центер“ у Киркланду, који важи за жариште епидемије корона вируса у Вашингтону, Челси Ернест истакла је како је јединствени и најважнији симптом Цовида-19 код свакод пацијента била чињеница да су им очи црвене!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је истакла да је ово најкарактеристичнији симптом, те да је лично била сведок да је присутан код свих пацијента заражених корона вирусом које је сусрела.

– Њихове су очи изгледале… као код некога ко има алергијску реакцију. Њихове беоњаче нису биле црвене, него је то више било као да имају црвенну сенку, као да су им црвени капци око очију – испричала је Челси.

Ернест тврди да заражени који су стизали у Лајф Кер Центер болницу често нису имали ниједан други симптом.

– Имали смо пацијенте који нису имали никаквих симптома ни тегоба, осим црвених очију. Чак ме и један медицински техничар из кола хитне помоћи питао „Да ли се то мени чини или они сви имају црвене очи?“ Одговорила сам му да добро види . рекла је она.

С друге страна Светска здравствена организација, али ни амерички Центар за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) на листи симптома коју су објавили не наводе црвене очи као један од могућих симптома.

Иначе, недавно је Америчка Академија офтамологије послала упозорење да 1 до 3 одсто људи са корона вирусом могу да развију коњуктивитис, саветујући колеге офтамологе да носе заштитне маске и наочаре.

 

Извор: Srbijadanas.com/Блиц Жена

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ