Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОБРАТИО НАЦИЈИ! Грађани Србије, обратите пажњу на ово

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је Србија донела озбиљне мере за помоћ привреди погођеној последицама епидемије корона вируса, које ће показати да земља брже од других може да изађе из економских проблема.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је то објавио на инстраграм профилу „будућностсрбијеав“, додајући да су мере биле могуће јер је Србија економски јака и финансијски стабилна.

„Донели смо озбиљне мере, које ће показати да Србија може брже од других да изађе из економских проблема. Мере су биле могуће јер је Србија економски јака и финансијски стабилна, захваљујући реформама које су спровођене протеклих година. Борићемо се и победићемо“, написао је Вучић.

Важни телефони

Специјалан број Министарства здравља за питања у вези са корона вирусом: 064 8945 235. Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“: 011 2684 566

Будимо одговорни према себи и према другима

У циљу омогућавања брже и ефикасније комуникације грађана са надлежним епидемиолошким службама, Министарство здравља увело је додатних 20 бројева телефона за све информације о корона вирусу.

Министарство здравља отворило је још 10 додатних додатних бројева, а преко истог линка можете да дође и до бројева телефона свих домова здравља широм Србије.

Отворен је и јединствени контакт центар за Ковид 19 – 19819

Извор: Танјуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ