Србија

ДОКТОРКА ГРУЈИЧИЋ УПОЗОРИЛА! Немојте долазити у болницу ако припадате овој групи људи

Докторка Даница Грујичић говорила је за Јутарњи програм Хепи телевизије.

Она је оценила да је њен апел уродио плодом када је претходних дана упозорила све грађане да не шетају познатим београдским шеталиштима током пандемије корона вируса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Једини једини пацијент ког смо имали на нашем Институту је хитно изолован. На нашем Инстититу се врши ригорозна контрола. Молим све грађане који раде контроле једном, двапут годишње да не долазе, доћи ће када се све заврши. Код нас се раде најтеже операције и са њима нисмо прекинули. Редовно радимо тријажу и то на самом улазу, а то чине наши лекари. Мало је другачије организован посао. Мало другачије се ради конзилијум, овако све ревносно функционише и можда наставимо са оваквим начином рада и када прође пандемија корона вируса у Србији, а и широм света, истиче Даница Грујичић – директорка Института за онкологију и радиологију

Лекарка Даница Грујичић је опет изричито апеловала на све грађане Србије да не излазе из својих домова, осим у стиацијама када то није неопходно и да се придржавају свих мера које је прописала Влада Србије, пренео је Ало.

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ