Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОБРАТИО ГРАЂАНИМА И ПОРУЧИО ОВО! Немојте да вас буде срамота…

Председник Александар Вучић изјавио је да имамо више потврђених случајева Ковида 19, јер се тестира све већи број људи, па ће, са још већим бројем тестирања бити и већег броја заражених, јер је, каже, жеља да се све заврши што пре, а не да се обмањују грађани.

Како је рекао, констатовано је да немамо тзв. недефинисане узроке смрти, што је случај у неким земљама, у којима сада има двоструко више преминулих од грипа или од неких других болести, него иначе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

-Ми се понашамо одговорно. Живот грађана је важнији него шта ће да пише на папиру-, нагласио је синоћ председник Србије на конференцији за новинаре.

Вучић је напоменуо и да нико више не чека на резултат теста дуже од 24 сата.

Апеловао је на све да се лекарима јаве на почетку, чим осете неке симптоме, јер ако не предузму ништа и касно се јаве, све је теже – плућа буду разорена, па откажу бубрези и на крају .

-Није срамота бити заражен, од тога се излечите брзо. Само се пријавите-, замолио је Вучић.

Додао је и да не треба бежати од Сајма, који је, каже, најбоља болница, јер су ту лаки случајеви, те да не разуме критике на рачун хране на Сајму да је „војничка“…

Вучић је навео да је важно говорити истину грађанима, јер ће они то разумети.

-Не мислим да задржавање или притвор било шта, на било који начин, решава. Важно је показивати људима резултате рада, чак и када грешите, јер људи виде колико се неко бори и шта све чини. За све друго, немам одговор-, рекао је Вучић.

Извор: Танјуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ