Свет

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! После ове кризе нема више повратка на старо: Ево шта ће се десити

„Ова коронавирусна хистерија даје им оправдање да раде оно што раде, а последице онога што раде је да ће уништити светски економски систем“ , Дејвид Ајк.

Дејвид Ајк је у среду говорио о својим ставовима у вези са пандемијом коронавируса и глобалном карантину који се догађа управо сада.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Већа импликација, каже он, јесте да, иако су људи у стању страха, пасивно допуштају све већу ауторитарну контролу над својим животима, као и да се ова нова моћна сила неће склонити када се криза заврши.

Типови државног тоталитаризма, који се гурају услед избијања коронавируса, укључују подстицање, обавезне вакцинације и, што је најважније, огромну економску контролу какву никада до сада нисмо видели.

„Начин на који је цео економски систем уништен је налик на самоубиство. Шта ће се десити када дође до тачке у којој, у свом садашњем стању, не може да опстане? ” , пита се Дејвид.

У већини држава, локалне самоуправе су затвориле ресторане, барове, фризерске салоне и кафиће на штету власника предузећа, а као средство за заустављање ширења коронавируса.

Као резултат тога, милиони људи су већ изгубили посао и нису сигурни да ли ће моћи да плаћају станарину. Владе тврде да ће без екстремних мера много више људи умрети, а болнички кревети ће се пунити.

“Морате држати реакцију у сразмери са проблемом”, каже Дејвид, “па је можда потребно више ствари у деловима Италије.”

Дејвид је годинама тврдио да финансијска елита покушава да створи оно што назива друштвом „Игре глади”, у којем вец́ина људи живи у сиромаштву, док неколицина на врху ужива огромно богатство и штити их полицијска држава која спроводи строгу контролу над већином људи.

“Ово друштво „Игре глади” дизајнирано је тако да нема малих предузећа, нема средњих предузећа на глобалном нивоу, већ само гигантске корпорације које све контролишу и производе … Оно што ствара ова коронавирусна хистерија је ситуација која покрива читав свет, а која уништава мали бизнис , породичне фирме, па чак и средња предузећа”, закључује Дејвид Ајк.

Тешко је не усагласити се да ће највећи утицај вирус имати на економију, а Дејвидово објашњење уклапа се у глобалистички план на чијем откривању толико патриота и забринутих грађана ради већ неколико деценија.

 

Извор: Webtribune.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ