Србија

ДОК НАРОД СЕДИ КУЋИ, ОН ИДЕ У ХОТЕЛ НА РУЧАК: Мишковић има 74 године и улази на задња врата, да га неко не би видео!

Мирослав Мишковић није се одрекао навике коју је имао пре увођења ванредног стања, те сваког дана, углавном око 13 часова, долази у “Краун плазу” на ручак.

Док сви старији од 65 данима не излазе из кућа, осим у терминима када су продавнице отворене само за њих, власник “Делте” и један од најбогатијих Срба Мирослав Мишковић (74) сваког дана иде на ручак и одржава пословне састанке у хотелу “Краун плаза”, преноси Република.рс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Управо у “Краун плази” у петак је полиција открила једно од највећих масовних кршења мера које је држава прописала у борби против коронавируса.

Тада је, подсетимо, ухапшено 20 људи, који су се окупили у ресторану хотела дружећи се и испијајући пиће као да су изашли у провод иако је на снази забрана окупљања више од двоје људи, као и правило по ком само једна особа може да борави на простору од четири квадратна метра. Међу приведенима било је неколико познатих личности: певач Митар Мирић, његов колега Радиша Трајковић познатији као Ђани са женом и сином, фудбалер Александар Пријовић.

Мирослав Мишковић није се одрекао навике коју је имао пре увођења ванредног стања, те сваког дана, углавном око 13 часова, долази у “Краун плазу” на ручак.

Мишковића у хотел довозе у лимузини са затамњеним стаклима и он не улази на главна врата, већ кола долазе до гараже кроз улаз на задњој страни “Краун плазе”, где иначе улазе запослени и где камиони истоварују намирнице.

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ