Свет

ЕРДОГАН ПИСАО ВУЧИЋУ! Из Турске нам стиже ВЕЛИКА ПОМОЋ , писмо почело СРЦЕПАРАЈУЋИМ РЕЧИМА

Упутио нашем председнику позив да посети Анкару.

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас писмо председника Републике Турске Реџепа Тајипа Ердогана, које преносимо у целости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Поштовани председниче, драги пријатељу,

Желео бих да изразим своје најискреније саучешће поводом свих изгубљених живота Ваших грађана, између осталих државног секретара Министарства за заштиту животне средине г. Бранислава Блажића, услед пандемије ЦОВИД-19 која представља велику опасност за цео свет. Надам се да ћемо у најкраћем могућем року пребродити ову тешку ситуацију.

Сигуран сам да ће ефикасне мере које сте предузели од првог дана борбе против пандемије ЦОВИД-19 допринети да се ова кризна ситуација преброди са најмањим могућим губицима. Желим Вам успех у Вашим напорима. Надам се да ће медицинска опрема, коју ћемо послати у Вашу земљу ове недеље, поред сетова за тестирање које смо Вам претходно доставили, представљати нашу подршку пријатељима из Србије у њиховој борби против пандемије.

Овом приликом бих желео да изразим жељу да ускоро, када се превазиђе криза, угостим Вашу Екселенцију у Турској. Такође, упућујем Вам најсрдачније жеље за Ваше здравље и срећу, као и благостање и добробит пријатељског народа“, наводи се у писму председника Републике Турске Реџепа Тајипа Ердогана.

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ