Русија Свет

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Срамно! Американци напали Русе у Њујорку!

Сниматељску екипу руске државне радио-телевизијске компаније (ВГТРК) напали су запослени у болници у Њујорку током интервјуа с лекаром, који је говорио о ситуацији с вирусом корона у том граду.

О инциденту је за ТВ канал „Росија 1” испричао дописник „ВГТРК” Валентин Богданов, а део кадрова је приказан у програму „Вести недеље” на тој телевизији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, током интервјуа лекара Ираклија Бузиашвилија (колеге главног доктора у московској болници у Комунарки Дениса Проценка, који је оболео од Ковид-19), притрчали су запослени у болници и покушали да спрече лекара да говори, а чланове ТВ екипе су и буквално напали.

Богданов истиче да је лекар говорио о општој ситуацији у САД, а не о самој болници, а инцидент се одиграо на улици, ван територије болнице. Он још додаје да је полиција стајала недалеко одатле, али, могуће је да ништа нису видели.

Према информацијама, у САД је најтежа ситуација с вирусом корона у свету. Тамо је регистровано скоро 274 хиљаде оболелих од Ковид-19, а 7 хиљада особа је преминуло.

 

Извор: rs.sputniknews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ