Србија

НЕСТОРОВИЋ СВЕ ОТКРИО! Свесно сам рекао да је корона најсмешнији вирус, ево и зашто!

Доктор Бранимир Несторовић у емисији „Ћирилица“ на Хепи телевизији открио је како реагује на прозивке и увреде на свој рачун, јер је на конференцији за медије крајем фебруара коронавирус назвао „најсмешнијим“ вирусом у историји.

Том приликом открио је и један непознат детаљ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Апсолутно ме не погађају ови напади сад. Ми смо имали тај састанак још у фебруару и ту чувену конференцију. Све што сам рекао, свесно сам рекао. Требало је да смиримо људе, да не дођемо у ситуацију у којој је сада Америка, тамо је хаос. Добио сам четири стране у „Недељнику“ пре неки дан са насловом „Стенд ап короничар“.

Мене је то одушевило. Ја сваки дан шетам Београдом и Обреновцем и људи су одушевљени. Они једину примедбу имају на то што није 24 сата полицијски час. Они се залажу за то да будемо у карантину, а онда се појаве тамо неки који позивају да се напусти карантин и да изађемо сви напоље.

Ја сам 20 година редовни професор. Написао сам гомилу књига и радова, а одједном сам постао дебил и кретен. Моју стручност не могу да процењују на овоме, моја струка се оцењује на другим местима. Мени не треба да ме хвали било ко, ја сам на крају каријере, финансијски сам збринут, немам никакву корист од овога, шта, да будем познат?! Па ја сам и пре овога гостовао 120 пута на овој телевизији. Ја сам, да се не хвалим, популаран доктор, али ја волим када други људи имају различита мишљења. Једини тренутак када сам био у искушењу да реагујем био је када ми је ћерка рекла „Тата, знаш ли шта све о теби пишу на Твитеру“?! Потом сам изашао на улицу и 20 људи ме је поздравило и подржало ме – рекао је доктор Несторовић.

Он је открио и један, до сада, непознат детаљ.

– Ја и доктор Кон смо били у личном сукобу пре овога, скоро да нисмо говорили. Сада није тренутак да причамо о томе, али драго ми је што се ниједном није десило да буде прегласавања на састанку Кризног штаба, увек смо једногласни – нагласио је Несторовић.

 

Извор: Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ