Србија

УДАРНА ВЕСТ! Медији преносе: Полицијски час од петка у 17 до понедељка у 5 сати и то за ЦЕЛУ СРБИЈУ!

У петак у 17 сати почиње полицијски час и трајаће до понедељка у 5 ујутру, сазнаје “Блиц”.

Иако је било речи да би полицијски час могао да буде уведен за Београд и Ниш као највећа жаришта, он ће важиту за целу земљу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Од ове мере биће изузети пензионери који ће моћи да иду у куповину и пољопривредници на трактору.

Председник Србије Александар Вучић рекао је синоћ да ће ускоро бити усвојена мера да се у Београду и Нишу уведе полицијски час од понедељка до петка.

– Највероватније ћемо увести карантин од петка до понедељка, јер нас је субота јутро скупо коштала, људи су се скупљали на Фрушкој Гори и свим излетиштима, групе од по 40 људи. Шта да радимо, мораћемо тако. Сасвим је извесно да ћемо ову меру донети за Београд, Ниш, а за остале градове ћемо видети- рекао је Вучић синоћ.

Он је казао да се процене о оваквим мерама раде на дневном нивоу, и да их на првом месту предлажу лекари и струка, „а ми ћемо ту одлуку донети“.

– Мене узнемири сваке ноћи када добијем извештаје колико нам људи умре и сваког дана сам узнемирен када видим колико заражених имамо. Када причамо о узнемиравању, то је оно што ме чини узнемиреним. Мере доносимо да би сачували животе људи, ако то узнемирава некога, жао ми је због тога, али ће живот сваког човека имати приоритет – рекао је Вучић синоћ у емисији “Упитник”.

 

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ