Свет

ШОК! Славни певач потресао свет: „Због гадова који једу слепе мишеве, свет је на чекању“

Певач Брајан Адамс узбуркао је јавност и многи су га оптужили за расизам због његове најновије објаве на Твитеру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Вечерас је требало да започнем серију концерата. Међутим, због ј***них похлепних гадова са мокрих пијаца који једу слепе мишеве, цео свет је на чекању, а да не спомињем хиљаде оних које су оболели и умрли од вируса“, написао је он у спорном твиту, који је потом обрисао, али је исту поруку оставио и на Инстаграму.

Осим овога, он се осврнуо и на веганску дијету.

„Моја порука за њих, осим ‘ј***но вам хвала’ је – постаните вегани“, још један је део његове поруке.

Затим је наставио да пише о томе како му је драго што је у изолацији више времена провео са породицом, али да му концерти ипак недостају.

View this post on Instagram

CUTS LIKE A KNIFE. A song by me. Tonight was supposed to be the beginning of a tenancy of gigs at the @royalalberthall, but thanks to some fucking bat eating, wet market animal selling, virus making greedy bastards, the whole world is now on hold, not to mention the thousands that have suffered or died from this virus. My message to them other than “thanks a fucking lot” is go vegan. To all the people missing out on our shows, I wish I could be there more than you know. It’s been great hanging out in isolation with my children and family, but I miss my other family, my band, my crew and my fans. Take care of yourselves and hope we can get the show on the road again soon. I’ll be performing a snippet from each album we were supposed to perform for the next few days. X❤️ #songsfromisolation #covid_19 #banwetmarkets #selfisolation #bryanadamscutslikeaknife #govegan🌱

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams) on

Извор: B92

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ