Србија

„ЗРАЦИМА СМРТИ“ БОМБАРДОВАЛИ СРЈ: Дачић и Несторовић шокирали, Теслиним оружјем на Србе – тајна веза ТЕСЛЕ И НОВАКА!

Оружје Николе Тесле употребљено је против његових Срба!

Ово су у „Добро јутро Србијо“ са Јованом Јеремић открили гости у студију Хаппy ТВ – проф. др Бранимир Несторовић и министар спољних послова Србије Ивица Дачић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тесла је направио технотроничко оружје које има могућност контроле свести уз помоћ електромагнетих таласа. Наравно, ти таласи се емитују на даљину. Они су познати и као „зраци смрти“ – навео је министар.

Др Несторовић се одмах надовезао:

– „Зраци смрти“ су употребљени у Ираку и код нас током Бомбардовања СР Југославије 1999. године. Током сукоба у Босни био је авион америчке авијације „Командо Соло“ који је емитовао таласе, који изазивају депресију и малаксалост, и војнике терају да бацају оружје и да одлазе са фронта.

Саговорници Јоване Јермић подвукли су да је током своје каријере Никола Тесла направио и велики број изума који се могу користити и у војне сврхе.

– Патентирао је многе ствари од енергије до медицине. Његов изум је електромагнетни штит против ракетних напада, али не знам да ли је ико успео да то спроведе у дело. Кажу да је и систем ХААРП, који утиче на понашење и здравља људи, урађен уз помоћ Теслиних нацрта – навео је Дачић.

Др Несторовић је открио и податак да је америчка војска са Теслом радила неколико тајних експеримената:

– Разарач „УСС Елдриџ“ је само нестао из Филаделфије. И то на четири сата. Вратио се потпуно зелен, већина морнара је преминула. Тесла у овом експерименту није хтео да учествује јер се претходни брод, пун животиња, вратио са већином угинулих на њему.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ