Србија

О МИСТЕРИОЗНОМ УБИСТВУ ПЕВАЧИЦЕ ПРОГОВОРИЋЕ БИВШИ МИНИСТАР! Откриће где је и како ликвидирана Јелена!

Судски вештаци Зоран Станковић и Милан Куњадић у петак 5. јуна требало би први пут јавно да сведоче пред Вишим судом у Београду о доказима на основу којих је утврђено да је Јелена Марјановић (33), певачица „Гранда“, убијена 2. априла 2016. у каналу поред насипа у Црвенки, а не на неком другом месту, како се у јавности током истраге спекулисало.

Подсетимо, за убиство певачице суди се њеном супругу Зорану Марјановићу, који је током изношења одбране тврдио да је супругу волео и да је није убио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Патолог и бивши министар здравља Зоран Станковић и његов колега Милан Куњадић у налазу и мишљењу које су дали током истраге, а на које се позива и оптужница, навели су да је Јеленино тело, пре него што је пронађено, било најмање пет до шест сати у води – подсећа саговорник Курира.

Судски вештаци који су разматрали све расположиве доказе, како је Курир писао, навели су и да на основу доказа произилази да је Јелена покушавајући да побегне од нападача улетела у канал у ком је било воде.

– Јелена је смртоносне повреде задобила на месту на ком је њен леш пронађен. Дакле, покушавајући да побегне од убице, Јелена је трчала преко травнате површине и тада јој је испала десна патика, након 20 метара испао јој је мобилни телефон, а након 26 метара и гумица за косу. Док је бежала од њега, нападач ју је неколико пута убо у десни лакат – наводи се у налазу вештака.

Када је Јелена угазила у канал у ком је било воде, убица јој је предметом који није пронађен до данас задао неколико удараца у главу, и то док је била у седећем или чучећем положају.

– Када је задобила прве ударце, имала је горњи део тренерке на себи, који јој је потом свучен. Убица је потом наставио да је удара – наводно пише у налазу. Вештаци су утврдили и да је Јелена била жива док ју је нападач ударао у потиљак јер је удахнула воду из канала, која јој је пронађена у плућима.

Извор: Курир.рс/Ј. Спасић

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ