Србија

СРБИЈА У НЕВЕРИЦИ! Игор Јурић открио ко је ПОЛИТИЧАР ПЕДОФИЛ!

Фото: Јутјуб

Након саслушања од три сата.

Игор Јурић, оснивач фондације „Тијана Јурић“ након саслушања у тужилаштву које је трајало три сата дао је доказе о политичару педофилу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не желим да правим афере. Сада када сам испричао све заменику тужиоца ставио сам тачку на ту причу – рекао је Јурић и додао:

– О свему што знамо смо изнели представницима највишим државних институција и оно што морам да кажем, на ову причу што се мене лично тиче ћу ставити тачку. Милсим да је од свега прављен ријалити, а то не смемо да дозволимо. Ми као фондација не желимо ни од једног случаја да правимо аферу. Овај притисак који је јако велики у јавности је направљен без икакве потребе.

Он је истакао да је тужиоцу навео име политичара за ког сумња да је педофил.
– Више јавно тужилаштво у Београду је одмах, након навода које је у медијима изнео осниваћ Фондације „Тијана Јурић“, о постојању политичара и јавне личности која је педофил, формирало предмет и позвало Игора Јурића ради давања ближих података неопходних за даље поступање надлежних органа. На основу информација до којих се дошло, узимања изјаве у вишечасовном разговору са Игором Јурићем није се дошло до података на основу којих би се утврдио идентитет НН извршиоца тешког кривичног дела обљуба над дететом, као ни идентитет малолетног лица над којим је дело учињено, а које је у време извршења имало 13 година, због чега јавно тужилаштво за сада нема довољно информација неопходних за покретање преткривичног поступка – изјавила је за „Ало“ Ирена Бјелош, портпарол Вишег тужилаштва.

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ