Србија

ПРЕДСЕДНИК СЕ КОНАЧНО ОГЛАСИО: Ево шта је рекао о 5Г мрежи! ОВО ЈЕ ИЗНЕНАДИЛО СВЕ!

Председник Србије и лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић оценио је данас да политичке странке морају себе да мењају и додао да ће напредњаци променити много тога увођењем младих снага.

Вучић је рекао да су грађани незадовољни “локалним шерифима”, бахатошћу људи на локалу, али и неких државних функционера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најавио је да ће СНС ићи на представљање својих младих лидера.

– И Кока кола сваке године у својој централи мења 15 одсто запослених. Мора се увек зановити и свежа крв убацити. Када сте 15 година на истом месту немате више ентузијазам – додао је Вучић на ТВ Панчево.

Истовремено је нагласио да у Србији готово да нема озбиљних проблема са мигрантима, али да је у природи људи да више верују “причама, празноверју и сујеверју”.

Указао је да у Србији постоје људи који и даље тврде да је земља чвертаста, те да су грађани у Поморављу недавно протестовали, у не тако малом броју, против 5Г мреже, иако у Србији нема ни тендера, а ни стуба за 5Г мрежу.

– Али неко је био у Холандији и видео да су уништили један стуб и решио да уништи све стубове код нас који ни не постоје. Ми живимо у 21 веку, прекините и дајте да радимо озбиљно – рекао је Вучић.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ