Србија

НЕ МОЖЕ ВИШЕ ДА ЋУТИ: Председник Србије ће ВЕЧЕРАС ПРОГОВОРИТИ О СВЕМУ !

Након обиласка фабрике „Будимка“ у Пожеги, председник Вучић издвојио је време да одговара на питања новинара.

У једном од њих поменула се кампања листа „Данас“, али и КРИК-а која се води против њега и његовог сина Данила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је објаснио да ће конкретно о нападима на сина говорити у петак увече на ТВ Прва од 22 сата.

– Вечерас ћу на једној телевизији говорити о томе, добро је да не реагујем онако како бих пожелео и да не покажем све емоције и кажем све што мислим. Нека прође бар 24 сата, па ћу пробати да на све то одговорим вечерас. Такође, ми смо овде данас да увеличамо славље и успех породице Марковић, који са поносом могу да гледају у будућност ове компаније. Ово је њихово време, а ја бих можда својим преемотивним или сувише снажним одговором ствари окренуо у неком другом смеру. Свакако да је нормално да сваки родитељ, а ја сам само обичан отац, не ни најбољи на свету, можда немају ни довољно пажње и времена од мене, можда нисам ни умео са њима, али да ли ме боли – да, боли ме.

Такође, поменули су се напади хрватских медија, за које је и сам рекао да су „добри, јер то значи да нешто вреди“.

– У последњих 47 дана, сваки дан сам био нападнут у хрватским медијима као председник. На томе сам им захвалан, не би ме нападали да бар мало не вредим. Неке раније нису ни нападали. Тад нисмо имали ништа, ни војску, ни Будимку… Осим што смо се додворавали сваки дан. Хрватима желимо све најбоље, али не могу да се извињавам за „Олују“, за „Бљесак“, за Јасеновац… Нећу. Да ли желимо добре односе у будућности? Да. Србија ће бити јача.

Исти они који праве кампању против председника, имају посла са људима познатим по прекршајним пријавама, криминалним историјатима…

– Имао бих шта да им поручим око разних ствари које раде, али знате, не могу да се руководим својим интересима или емоцијама. Морам да водим земљу и важно нам је да имамо веома добре односе са ЕУ. Овде преовладава рационалан и прагматични приступ, а не оно што стварно осећам и што бих желео да изговорим. Желим им све најбоље и желим им да нема новинара који ће њихову децу да нападају. Очигледно се времена мењају, неки људи постају сувише нервозни, а ја их само упућујем на то – да мене ударају сваки дан, у реду је.

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ