Србија

Председник Србије у емисији ЈАВНО САОПШТИО: Моја деца су тешко поднела мој …

Председник Србије Александар Вучић проговорио о разводу

– Сваки човек мисли да је добар родитељ. Ја сигурно нисам најбољи, има много бољих од мене. Не могу да плачем ни кукам јер се овде ради о уништавању живота једног дечака. За мене је много важније да причам о људима, али као морам да одговорим на све, негде сам крив за то што се њему дешава. Он није ишта згрешио, то и не кажу, не кажу ни да се бахато понашао, није ни чашу разбио – казао је Вучић и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја сам био много гори него он у његовим годинама. Он је крив што је негде с неким био. Ко сте ви да одлучујете о томе? Реч је о једној грозној кампањи коју воде људи који су обећали да ћу их запамтити. Они настављају прљаву кампању. Па ко је сумњивији од вас који сте земљу опљачкали – рекао је Вучић.

– Нећу да скрећем тему. Ако вас интересује, да вам испричам нешто што ће свакога повредити. Деца и кад су мала не иде увек потаман. Мој ћерка и син су тешко поднели развод који сам имао. И онда кад идете кроз све то, увек осећате неку врсту кривице, и трудите се, али увек мислите да то није довољно. А онда када вам неко пошаље ту врсту мафијашке поруке, „ниси у стању своју децу да зашитиш“, па нису они Данилу и Милици цртали мете – рекао је Вучић.

Извор: Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ