Србија

СВИ СУ ШОКИРАНИ: Доктор Несторовић одлази, не планира да се врати …

Отворио сам ординацију, возићу мотор, свираћу гитару, гајићу кучиће

Доктор Бранимира Несторовић отворио душу о приватном животу, али и пензији која му се ближи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ускоро идем у пензију. Отворио сам ординацију, возићу мотор, свираћу гитару, гајићу кучиће. Држаћу предавања, писаћу књиге – рекао је доктор, а онда је рекао како је успео да сакрије свој приватан живот од седме силе:

– Не волим да се прича о мом животу. Ја људима желим да пренесем неке поруке, моје знање, то нема везе са мојом породицом. Моја породица не воли експонирања, мислим да то не би било интересантно људима. Водим сасвим нормалан живот – искрено је одговорио Бранимир.

Признао је да његовој породици није било свеједно што се појављивао у емисијама и кретао у јавности током трајања ванредног стања.

– Мислим да се њима није свиђало много то што сам ја радио током короне, нису особе које воле да се прича о њима. Били су експонирани, али је све било минимално. Таква је ситуација била. Сви се надају да ћу да се вратим уобичајеном животу. Поштен да будем и мени је постало напорно, милион људи има питања, зову, ходам улицом, селфије праве са мном. Шаљу поруке, ја не стижем да одговорим, испадам уображен. Број телефона ми је отишао у етар, свашта добијам преко порука, чак и бизарних. Један човек ме зове, нуди ми паре да га ја упознам са Вучићем, мало претерују – признао је доктор.

Али је рекао и то да му медијска пажња у неким тренуцима није пријала.

– Ја нисам естрадна звезда, користио сам медије да бих послао поруку, да људу буду оптимистични, да раде и да улажу у себе – рекао је Несторовић.

Оно што занима многе грађане јесте где ће стручњаци који су нас извештавали о ванредној ситуацији провести лето које је пред нама. Др Несторовић ипак неће прелазити границу Србије.

– Имам старије људе у породици и нећу да идем на море да дезинфикујем руке пре и после уласка у воду. Нећу ни проблеме на граници. Мислим да ми то неће бити задовољство. Излази ми нова књига, а пишем и другу. Ићи ћу на базен, нисам љубитељ неког претераног одмарања – рекао је доктор за крај.

Извор: Srbijadanas.com

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ