Свет

УДАРНА ВЕСТ: Сорош руши ТРАМПА, ево коме даје новац !

Као део серије тајно снимљених видео записа у којој се откривају левичарске организације попут Антифе, Пројекат Веритас је објавио снимке за које тврди да приказују крајње леве демократе који се хвале финансирањем од стране Џорџа Сороша и политичким везама.

Том Стејер – који се неуспешно борио за председничку номинацију Демократске странке за 2020. годину – и либерални финансијер Џорџ Сорош су именовани за финансијске доприносе у новом клипу „Рефусе Фасцисм“, организацији посвећеној уклањању председника Доналда Трампа и потпредседника Мајка Пенса са дужности.
Енди Зи, национални организатор групе, током седмоминутног видеа спомиње да Стејер „можда не жели да буде директно повезан“ са групом, јер има „политичке амбиције“ које могу бити угрожене таквом везом, али Зи каже да је група у комуникацији са Стејеровим помоћником и „главним саветником за изгласавање неповерења председнику“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зи такође помиње да су у ову групу укључени и бивши запослени у председничкој кампањи Хилари Клинтон из 2016. године.

Ти Стерн, шеф огранка ове групе у Атланти, приказана је на вечери са новинарима Веритаса на тајном задатку, где открива да је група добила „грант“ (износ материјалних/финансијских средстава које појединац или организација додељује кориснику ради реализације пројекта) од контроверзног милијардера Сороша.

Силицијумска долина се такође помиње као главни извор прихода ове групе. Касније Стерн позива „хиљаде људи, затим милионе“ да изађу на улице и делују као разорна сила све док председник не напусти функцију.

Видео је трећи део у низу видеа Веритаса који је требало да разоткрије левичарске организације попут „Рефусе Фасцисм“ и Антифа, групе које стоје иза или су део многих протеста који су у току у САД.

„Рефусе Фасцисм“ је група која све више и више привлачи пажњу конзервативаца. Аутор и режисер Динеш Д’Соуза описао их је као дио лево-оријентисане паравојне снаге.

„Левица је распоредила паравојну јединицу. Буквално имају паравојне снаге на улици. То није само Антифа. То су и остале групе: Рефусе Фасцисм, Блацк Ливес Маттер и тако даље “, рекао је Д’Соуза.

Претходни Веритас-ови тајно снимљени видео снимци приказују припаднике Антифа који промовишу насиље попут копања очију и борбене обуке за предстојеће протесте.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ