Србија

ХАОС НА СЕДНИЦИ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ: Дошло до сукоба између …

На седници Председништва Демократске странке, која је одржана прексиноћ, летело је перје, сазнаје Курир. Да атмосфера буде напета и близу физичког инцидента, побринуо се први човек Извршног одбора, иначе десна рука лидера странке Зорана Лутовца Душан Костадиновић. Он је, према речима извора нашег листа, претио потпредседници станке Александри Јерков.

– Костадиновић је претио Јерковљевој и женама запосленим у централи ДС. Казао је да су она и остали незадовољни чланови криминална група и да се неће смирити док не заврше у затвору. Рекао је да треба да буде захвална Лутовцу што се смиловао и није послушао његов савет да поднесе против Јерковљеве кривичну пријаву за организовани криминал, како је он и предлагао – каже извор Курира и додаје:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Костадиновић је урлао да су сви који су против Лутовца криминалци и лажови који уништавају ДС. Када је Александра Јерков покушала да се одбрани, да нешто каже, Костадиновић јој је казао: „Ућути! Моја је задња, завршили смо“.

Председник странке је на све то само ћутао.

– Лутовац није рекао ни реч. Међутим, други чланови су се побунили због Костадиновићевог наступа и речника, пре свих Горан Ћирић – наводи наш извор.

На седници је смењено и пет председника ресорних одбора унутар странке. Јерков и Лутовац нису одговарали на позиве.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ