Србија

ПРОГНОЗА! Сутра 30 степени! А оно што следи вам се нимало неће допасти!

И данас ће бити веома топло, за само степен ниже у односу на очекивану максималну температуру за сутра – 29 степени Целзијусових.

После подне на истоку и југоистоку, а увече и на крајњем северу данас биће променљиво облачно, понегде са краткотрајном кишом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ветар ће бити слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 11 до 17, највиша од 26 до 29 степени.

У недељу до 30 степени!

У Србији ће сутра пре подне бити топло и претежно сунчано, после подне променљиво облачно, местимично са пљусковима и грмљавином.

Дуваће слаб и умерен, западни и северозападни ветар, а најнижа температура биће од 12 до 19, највиша од 27 до 30 степени.

У Београду ће бити топло, већи део дана претежно сунчано, касно после подне и увече променљиво облачно са краткотрајним пљуском и грмљавином. Најнижа температура у престоници биће 19, а највиша 29 степени.

Од понедељка нас поново очекује променљиво облачно и мало свежије са честом кишом, пљусковима и грмљавином.

У Нишу се данас очекује претежно сунчано време са температуром до 27 степени, док се већ од сутра поново очекују пљускови праћени грмљавином. Температура ће и даље бити око 26-ог подеока, неће доћи до захлађења.

Поново непогоде

Почетком следеће седмице веће ће бити свежије са кишом, пљусковима и грмљавином, понегде и уз грмљавинске непогоде.

Према излгедима времена за 7 дана, до 21. јуна, биће променљиво облачно и мало свежије са честим пљусковима и грмљавином.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ