Свет

Лекари забринути за ТРАМПА: Није могао чашу са водом да подигне ! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Током говора на војној академији Вест Поинт Трамп није могао нормално да подигне чашу воде, већ је морао да користи обе руке

Бостонски Атлантик упоредио Трампа са Милошевићем: Чека га иста судбина

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Трамп наредио да се Национална гарда повуче из Вашингтона: „Све је под савршеном контролом!“

Има ли амерички председник Доналд Трамп здравствених проблема? Уочи његовог 74. рођендана поново се говори о његовом здрављу.

Током говора на војној академији Вест Поинт Трамп није могао нормално да подигне чашу воде, већ је морао да користи обе руке.

Амерички медији тврде да се то није догодило први пут. Наиме, недавно је изашао снимак у којој не може да контролише покрете десне руке.

Након што је завршио говор, с подијума је силазио јако споро и изгледао је врло нестабилно, а целу ситуацију је сам коментарисао на Твитеру.

„Рампа с које сам се спустио након говора на Вест Поинту била је изразито дуга и стрма, није имала рукохвате, и што је најважније, била је врло клиска. Последње што сам желео да учиним јесте да паднем како би се „лажне вести“ забавиле. У последњих 10 метара рампе сам потрчао да дођем на равно. Моментум!“ написао је Трамп на Твитеру.

Ипак, видео показује да је направио тек два убрзана корака. Трамп није коментарисао зашто је пио воду с две руке.

Докторка Бенди Ли психијатар са Јејла, каже да се ради о неуролошким знаковима који указују на потребу за снимање мозга.

Подсетимо, Трумп је већ дизао чашу с две руке, а први пут је то забележено 2017. кад је излагао своју стратегију припадницима војне службе у Вашингтону.

Исте године је с две руке подигао боцу воде док је говорио о трговинском споразуму с Јапаном.

Трамп и даље тврди да је савршено здрав за своје године, а Бела кућа је недавно објавила резултате прегледа који су, како кажу, у складу с његовим наводима. Трамп данас слави 74. рођендан.

Извор: Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ