Србија

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ! Просечна плата 900, а пензија 430 евра! Ево о чему се ради!

Београд — Министар финансија Синиша Мали каже да су избори 21. јуна од суштинског значаја за будућност земље.

Такође, он је рекао и да СНС, партија чији је он члан, има план за даље подизање квалитета живота људи у Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Хоћемо да остваримо просечну плату од 900 евра, просечну пензију 430 евра, хоћемо да пружимо младима шансу да остваре своје снове у Сбрији, да градимо фабрике и дижемо квалитет живота. То може само опција под бројем 1, зато дајмо глас за бољу будућност, за изборну листу Александра Вучића“, рекао је синоћ Мали на Студију Б.

Србија је, каже, постала земља у којој свако добија шансу да се запосли, а то управо омогућвају домаће и стране фабрике и инвестиције.

Нагласио је да је држава помогла привреди у условима пандемије корона вируса, а да ћемо до краја године остати број једна у Европи по расту.

„У првом кварталу ове године имали смо раст од пет одсто. Хоћемо да задржимо број једна и да будемо земља са највећом стопом раста“, поручио је Мали.

Поред мера подршке привреди и 100 евра помоћи државе сваком пунолетном грађанину Србије, Мали је рекао да се изашло са новим мерама како би се допринело да млади нађу посао.

Тако је, наводи, за оне који траже први посао држава обезбедила учешће од 20.000 динара за средњошколце, и 24.000 динара за оне који су завршили факултет, чиме се, додаје, мотивишу послодавци да их запошљавају.

„Наше мере дају резултате“, рекао је Мали у емисији Студија Б у којој је гостовао са премијерком Аном Брнабић и министром пољопривреде Браниславом Недимовићем.

Извор: Тањуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ