Свет

Ово је ТРАМПОВА НОЋНА МОРА: Рођака Председника САД објављује књигу која би могла да га уништи !

Фото: Јутјуб

Нећака Доналда Трампа, Мери Л. Трамп, овог лета издаваће књигу о свом ујаку, 45. председнику Сједињених Држава. И пре званичне објаве, зна се много о том делу. У књизи она ће се детаљније о порезним пријавама свог ујак, а о тој теми она је била главни извор за чланак у Њујорк Тајмсу.

Наслов књиге је Превише и никад довољно, а биће објављен 11. августа 2020. године, недељу дана пре Демократске националне конвенције, после које ће уследити Републичка национална конвенција. Мери је повезана са председником преко брата и њеног оца, покојног Фреда Трампа, млађег. Председник је поменуо свог брата, који је умро од алкохолизма, као разлог зашто не пије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, Мери у својој књизи наводи да је главни разлог зашто је њен отац пио био због притиска који ус њега вршили отац Фред и његовог брата Доналд да се поново придружи породичном послу. Мери такође наводи да су га они занемарили када је био болестан, пише Дејли Бист.

Мери износи још неке тврдње о окрутности породице Трамп према себи и браћи. Осим што је сапречена да наследи очев део на имању њиховог деда када је умро 1999. године, она тврди да је, кад су она и њен брат Фред Трамп ИИИ покушали да оспоре тестамент, Доналд Трамп покушао да их скине са породичног здравственог осигурања. Син Фреда ИИИ, Вилијам има церебралну парализу, па је повлачење лекарске помоћи Мери посебно погодило.

Својим тужбама због тестамента Фреда Трампа, Мери је добила приступ небројеним финансијским документима везаним за Трампово царство некретнинама, а у својој књизи она себе представља као извор који је пружио документе које је Њујорк Тајмс користио за вођење истраге пореских шема и могућих превара које је извршио председник пре него што је изабран.

У књизи се такође наводи да укључује разговоре које је Мери водила са тетком (сестром Доналда Трампа) Мери Трамп Бери. Иако су две Мери биле на супротним странама битке због тестамента Фреда Трампа, чини се да је Мери Трамп Бери, умировљени федерални судија делила „интимне и проклете мисли о свом брату“, наводе извори Дејли Биста.

Иако је јасно да између Мери Л. Трампа и њеног ујака нема љубави, документи које је предала не лажу. Др Трамп, који је доктор клиничке психологије, она се не укључује много у политику јавно, али чини се да њен налог на Твиттеру сугерише да је супротна политици свог ујака, као и његовој етици.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ