Србија

ТРАГЕДИЈА КОЈА ЈЕ ПОТРЕСЛА СРБИЈУ! Ово су последње речи докторке Виолете, која је извршила самоубиство

Фото: Јутјуб

Београдска докторка и пластични хирург В. С. А. пронађена је јуче са ранама од ножа у луксузном стану на Врачару, према досадашњим наводима, докторка је извршила самоубиство.

Њена последња објава на Фејсбуку чини њену одлуку да дигне руку на себе још чуднијом и невероватнијом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Треба да се сетимо да нисмо једини који су се нашли у наизглед непремостивој невољи. Баш као што се змај одупре ветровима, тако и нас невоље могу ојачати. И као што се на хииљаде људи пре нас сусрело са истом судбином и преживело, тако можемо и ми. Др Р. Брасцх – и то ће проћи “ написала је на свом Фејсбук проилу.

Објава је постављена усред ванредног стања због епидемије коронавируса у земљи, 8. априла.

Месец дана потом, огласила се фотографијом и кратком поруком.

„Нека су нам се кафане отвориле! Живели!“, написала је уз фотграфију на којој позира са маском под брадом, насмејана и са чашицом у руци.

Тело докторке пронашли су супруг и син. Видевши да се предуго задржала у купатилу и да се не одазива, развалили су врата купатила и затекли језив призор. Иначе супруг В. С. А. је бившег члана УО Партизана. Хитна помоћ је 45 минута покушавала да реанимира 50-годишњу жену, али без успеха.

Поред тела пронађен је нож са сечивом дугим преко 20 центиметара. На грудима жене, у висини срца, биле су видљиве две убодне ране. Полиција је обавила увиђај на лицу места, а тело је однето на обдукцију.

Извор: Ало.рс/Телеграф/Т.Ђ

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ