Србија

БОРБА ЗА ЖИВОТ! Наша позната певачица због проблема са карциномом хитно оперисана

Нада Обрић поново је оперисана. Певачица се тренутно налази у Бечу где се подвргла четвртој операцији.

Иако је досад држао ведар дух, током разговара с њом јасно је било да је уплашена. Певачица је и потврдила ова сазнања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нажалост, тачно је. Тренутно сам у Бечу. Знам и за боље дане. Треба да кренем и на хемиотерапију, па ћемо се чути када дођем у Београд. Хвала вам – рекла је помало нерасположено, трудећи се да ипак буде јака као и увек. На питање да ли је поново морала на операцију због проблема са карциномом на бешици, одговорила је потврдно.

Нада се налази у Аустрији код своје ћерке Итане, која је одвела код најбољих лекара на једну приватну клинику где брину о певачици. Пре непуних годину дана Нада је оперисала карцином на бешици у КБЦ „Бежанијска коса“ и била је срећна да је проблем уочила на време. Међутим, то није био први пут да се сусрела са том дијагнозом, али је без обзира на то веровала у оздрављење.

– Са болешћу се не треба играти, она не бира ни време ни професију, сваком може да се деси и зато треба ићи код лекара. И ако дођемо у ситуацију да нас живот опомене и успемо све то да пребродимо као ја, и даље треба водити рачуна. Сви морају да нађу времена за своје здравље. Ја сам била релативно млада када се све то дешавало, деца су ми била на факултету и ја сам им била неопходна. Себи сам говорила гласно, да бих чула свој глас: Мени не може и не сме ништа фатално да се деси, ја ћу ово да пребродим јер нисам завршила све оно што сам наумила у животу! Рано је да умрем, још морам да живим.’ То је утицало да се борим – говорила је раније Нада.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ