Србија

ШОК СЦЕНА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Скупоценим мерцедесом улетео у Кнез Михаилову улицу

Фото: Pixabay.com

Један мушкарац око 12 сати данас улетео је „мерцедесом“ у Кнез Михаилову улицу у Београду! Полиција је брзо стигла на лице места и непознатом мушкарцу урадила алко-тест, преноси Блиц.

Београђани који су се око поднева затекли у Кнез Михаиловој улици, на главној градској штрафти, нашли су се у чуду када су насред пешачке зоне угледали аутомобил и то ни мање ни више него скупоцени „мерцедес“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је возило сремскомитровачких таблица, тешко је веровати да је возач могао толико да се збуни, па још да пронађе рупе међу стубићима и докопа се Кнез Михаилове где се у том тренутку налазио велики број пролазника.

Веома брзо на лицу места су се окупили полицајци и комунални милицајци, а позвана је и паук служба „Паркинг сервиса“ која је однела аутомобил.

Подсетимо, у октобру 2017. године, 31-годишњи младић је под дејством алкохола упао са својим аутомобилом у пешачку зону у Змај Јовиној улици у Београду, покосио сав инвентар кафића и повредио Драгану С. (21), хигијеничарку једног локала којој је прешао преко ноге.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ