Православље

ЧУДЕСНО ИСЦЕЉЕЊЕ МИОДРАГА ИЗ БЕОГРАДА: „Умирао сам а онда се ПОЈАВИЛА СВЕТА ПЕТКА“

Пошто сам био у јако лошем стању, желео сам да добијем воду Свете Петке. Те ноћи, када сам био у шок соби, лекари су рекли да је вероватноћа 99% да ћу умрети, 1% да ћу преживети – прича за своју исповест Миодраг Тодоровић.

– Једном сам био на ивици смрти, већ су ме били отписали. У том тренутку, једина желја ми је била да оздравим, а знао сам да то не могу другачије него кроз помоћ од Бога, испричао је Миодраг Тодоровић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Разговор са Тодоровићем почео сасвим случајно, тема је била значај божићног поста, празник и ишчекивање Божића, о томе да ли пости и шта за њега представлја пост.

Пошто сам био у јако лошем стању, желео сам да добијем воду Свете Петке. Те ноћи, када сам био у шок соби, лекари су рекли да је вероватноћа 99% да ћу умрети, 1% да ћу преживети. Дошло је 10 сати ноћу, а ја сам све време размишлјао кад ће доћи неко да му кажем шта ми треба.

Дошао је доктор после неког времена, питао да ли може нешто да ми донесе, шта ми је потребно, и тражио сам му воду Свете Петке. Рекао ми је “Добро, донећу ја то сутра”, на шта сам му рекао да молим да то уради те вечери.

Иначе, имао сам и сепсу и било је само питање момента кад ћу умрети. Ујутру, када ми је брат донео воду, помислио сам “Желим да попијем ову воду, па нек’ умрем”. Други дан сам већ живнуо и стање је почело да ми се поправлја. У међувремену сам се искрено молио.

Када је упитан да ли од тог тренутка пости редовно, рекао је да пости откад зна за себе, и да је његова ситуација била само још једна, додатна потврда да је у Богу спас. Такође, Миодраг није желео да се објави његова фотографија.

 

Извор: Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ