Србија

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ВОЗАЧА КОМБИЈА У КОЈИ СЕ ЗАКУЦАО БМВ СМРТИ: Чуо сам ударац а онда… (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Чуо сам ударац и после сам се пробудио код Владе Србије. Тад је стигла Хитна помоћ и пребацила нас на Ургентни – каже за „Блиц“ Бојан К. (28) возач комбија који се рано јутрос сударио са БМW-ом код зграде Владе Србије. У стравичној саобраћајној несрећи преминуле су две особе, чланови исте породице из БМW-а.

Како каже Бојан К, око шест сати ујутру комбијем је ишао од Славије ка Железничкој станици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ишао сам полако, био сам наких 150 метара од семафора када се упалило зелено светло. Тада сам још успоравао. Тек на неких 100 метара од семафора почео сам полако да убрзавам. Чуо сам ударац и после сам се пробудио код Владе Србије… Тад је стигла Хитна и пребацила нас на Ургентни – каже он.

Како сазнајемо Бојан К. је возио шесторо радника на градилиште на посао када је дошло до удеса.

До саобраћајне несреће дошло је када је возач аутомобила БМW прошао на црвено светло на семафору и сударио се са комбијем лозничких регистарских таблица.

На лицу места погинули Никола Новитовић (20) и Јелена Петковић (35) из Ариља, који су у Београд возили двогодишњег дечака у болницу на заказану операцију.

Према незваничним информацијама, Никола је настрадао на лицу места, док је Јелена подлегла повредама у болници.

Радету Новитовићу (42), возачу „аутомобила смрти“ и даље се боре за живот. Двогодишњи дечак превезен је такође у болницу са тешким повредама.

– Дете је пребачено у Универзитетску дечју клинику у Тиршовој са тешким повредама главе и екстремитета, опасним по живот. Тамо је стабилизовано и стање се даље прати – кажу за „Блиц“ у Ургентном центру.

Из комбија у који је ударио аутомобил, свих шест особа превезени су у Ургенти центар – Бојан К. (28), Иван С. (28), Светозар П, (46) Стефан Т, Марко Т, (19), Роберт П. (35).

Сви повређени имају повреде грудног коша, главе и екстремитета, речено је „Блицу“ у Хитној помоћи.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ