Србија

НОГО ЗАТРЕСАО СРБИЈУ: У суботу улазим са 250 народних посланика у Скупштину и преузимам власт! (ВИДЕО)

Посланик Срђан Ного је данас најавио да ће се на платоу испред Дома Народне скупштине Србије у суботу у 17 сати одржати “избори за народне посланике”.

„Грађани ће изабрати својих 250 представника, народних посланика“ који ће „ући у зграду Народне скупштине и у сали за седнице одржати конструктивну седницу, верификовати мандате, изабрати органе скупштине, а потом изабрати Владу“, рекао је новинарима у Дому Народне скупштине Ного, бивши посланик Покрета „Двери“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По његовим речима, потом ће се „извршити потребне промене закона и Устава“.

Ного је навео да је о томе писаним путем „обавестио све надлежне органе“ и да на то није било њихове реакције, што је оценио као „сагласност“.

Додао је да је о томе разговарао са секретаром Народне скупштине Срђаном Смиљанићем и „обавестио га да очекује да се тог дана одржи седница Скупштине“.

Ного је казао да је обавестио и скупштинско обезбедјење и оценио да су „сви с тим сагласни, јер реакције на то није било“.

По његовој оцени, то ће бити једини „легитимни и легални избори овог јуна“.

„Народ ће доћи испред зграде Скупштине и изабрати 250 посланика који ће ући у зграду Народне скупштине, изабрати Владу и од тада крећемо да враћамо институције“, казао је Ного.

Шта је још рекао Ного, погледајте и послушајте у видео прилогу.

Он је додао да је једини пут да се ти „избори“ не одрже, то да се откажу парламентарни избори заказани за недељу, 21. јун, и да се „одмах приступи изменама закона и Устава“, да се „одмах приступи формирању техничке Владе која треба да води Србију до првих слободних парламентарних избора“.

„Време вам истиче. Моја понуда за све: најбоља ствар коју можете да добијете је фер и поштено суђење у Србији“, закључио је Ного.

Погледајте видео:

 

Извор: Србин.инфо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ