Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Угледна политичарка убила сина (12): Људи остали у шоку

Након свађе руска политичарка тегом убила сина, а потм полицији пријавила његов нестанак

Полиција у Астрахану ухапсила је Галину Морозову због сумње да је крвнички убила свог сина (12) након свађе. Према писању руских медија, осумњичена за убиство је позната политичарка која се кандидовала за градоначелника и била посланица у регионалној Думи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је, наводно, признала злочин и полицији показала где је сакрила тегове којим је ударала свог сина док није издахнуо, као и где је сакрила његов мобилни телефон пре него што је полицији пријавила његов наводни нестанак.

Сумња се да политичарка сина убила почетком марта тако што га је ударила тегом након свађе и задала му смртоносне повреде. Потом је полицији пријавила његов нестанак. Тело малишана пронађено је 19. јуна, зазидано у темељу куће његовог старијег брата.

Мајка је, наиме, 4. марта позвала полицију и саопштила да се њен син није вратио из школе. Уследила је опсежна потрага за дечаком, али без успеха. Након што данима детету нису могли да уђу у траг, полиција је саопштила да се сумња да је малишан отет или убијен. Након више од три месеца потраге његово тело нашли су закопано у темељу куће његовог старијег брата.

Морозова и њен супруг су, док је трајала истрага, више пута заварали траг полицији, говорећи да су свог сина видели на сигурносној камери како се „мота око куће“, али сваки пут када би кренули да га траже не би га пронашли.

Још није познато како је дете завршило зазидано у темељу куће. Предмет којим је почињен злочин као и мобилни телефон дечака пронађени су на дну једне реке.

Извор: Телеграф.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ