Србија

ШАПИЋ РАЗОЧАРАН: Само ова два политичара су ми честитала резултате

Александар Шапић, лидер СПАС, једине листе која је уз Српску напредну странку и Социјалистичку партију Србије-Јединствену Србију прешла цензус на јуче одржаним парламентрним изборима, каже у разговору за Курир да су му изборни резултат честитала само два политичара.

– Честитала су ми само два човека – Александар Вучић и Борис Тадић – каже Шапић, а на питање да ли су га напредњаци већ звали на разговор, наводи:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Изборни резултат је такав какав је. Рекао сам и раније, ако ме зову, разговараћемо. То је мој став одавно, то је познато.

О резултатима избора, где су изнад цензуса само три политичка субјекта, укључујући и СПАС, на чијем је челу, каже да се и сам забринуо када је видео излазност у Београду.

– Београд је оборио многе испод цензуса. Да је излазност била већа, ДЈБ би прошао, Метла би била близу, Сергеј Трифуновић би имао бољи резултат. СНС има дисциплиноване гласаче свуда. Излазност у Србији је виша у односу на сам Београд. Ја сам се забрнуо када сам видео излаазност у Београду, моја срећа је била у томе што сам успео у кампањи да допрем до људи у Србији. ПОКС је имао добар резултат у Војводини, а тамо је била велика излазност – каже Шапић.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ