Свет Србија

ИНТЕРНЕТ ГОРИ ЗБОГ ЊИХ! Кинези се поново обратили Вучићу! РАЗЛОГ ЋЕ ВАС ИЗНЕНАДИТИ!

Корисници Интернета у Кини честитали су председнику Србије и СНС Александру Вучићу убедљиву победу на парламентарним изборима, а многи међу њима су Вучића препознали као националног лидера који здравље и безбедност свог народа ставља на прво место.

Како је објавио кинески Глобал тајмс, Србија је добила велики број пратилаца међу кинеским корисницима Интернета за време пандемије корона вируса када су две државе заједничком борбом против ковида додатно учврстиле сарадњу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Глобал тајмс наводи и да је Вучића запратио велики број кинеских корисника Интернета због његове „искрености“ и спремности да искаже захвалност.

-Национални лидери који на прво место стављају животе и безбедност свог народа, сигурно ће придобити срца и гласове на крају. Ко год победи пандемију, победиће и на изборима – написала је једна кинеска корисница друштвене мреже Сина веибо.

Глобал тајмс подсећа да су се Србија и Кина заједничким снагама бориле против корона вируса, као и да је Вучић на почетку пандемије рекао да је Кина једина земља на свету која може да помогне Србији.

 

Извор: Тањуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ