Спорт

ОСУЛИ ПАЉБУ ПО НОВАКУ! Никад нећемо знати колико људи је умрло јер се Ђоковићу ударала лоптица!

Новак Ђоковић је на великом удару… Најбољи тенисер света после Адриа тура трпи велике критике. Тренутно највећи удар стиже из Хрватске

Новинар хрватског „Индекса“ Марко Јерлековић озбиљно је критиковао Новака Ђоковића и Адриа Тур. Он тврди да су сви брзо заборавили Италију и шта се дешавало у овој земљи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– А онда је дошао Адриа Тоур, који је прво одржан у Београду па овог викенда и у Задру. Не игра се ни АТП ни WТА, али Новак Ђоковић, Горан Иванишевић и још неколицина истакнутих људи из света тениса у сагласности с Тениским савезом Хрватске су организовали нешто што би могло да постане нови регионални расадник корона вируса.

Наставио је у истом ритму.

– Број оних који ће потенцијално изгубити живот због тога што се Ђоковићу и осталима ударала лоптица док је нико у Европи не удара никад неће ни бити познат. Ако буде жртава, неће бити могуће одредити на који начин су се заразиле, барем не све. У међувремену се сазнало да је први део Адриа Тоура, одигран у Београду, вероватно имао сличне последице јер се весела екипа тенисера лепо забављала у ноћном клубу. Исто се догодило и у Задру, наравно, ако је уопште потребно наглашавати, без икаквог придржавања мера – закључио је Јерлековић.

Он је поткачио и саму Хрватску, као и њене челнике што су дозволили овај турнир…

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ