Спорт

НОВИ НАПАДИ НА ЂОКОВИЋА: Тај човек је обична себична незналица! Добио је круну од короне и карикатуру

Нема краја оштрим критикама на рачун првог тенбисера света после свега што се десило на “Адрија Туру“.

На заједљиве коментаре енглеских медија и критике које му у свакој прилици упућују, Новак Ђоковић је вероватно већ навикао, али после прекида Адрија Тура, сада оштре критике на његов рачун стижу и са других страна, као никада до сада у његовој каријери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У најкраћем, они који га критикују сматрају га одговорним за ширење коронавируса међу тенисерима и публиком на Адрија Туру, иако је Ђоковићев отац Срђан покушао ту одговорност да пребаци на Григора Димитрова, који је први открио да је заражен.

Пре пар дана је француски “Л’Екип“ објавио и прилично сурову карикатуру Ђоковића везано за ову тему, а нешто слично може да се види и на сајту шпанске “Марке“, где је Ђоковић представљен са круном, “украшеном“ коронавирусом.

И не само то, него је шпански писац и новинар Мануел Хулија у свом тексту за “Марку“, под насловом “Корона Ђоковић“ српског тенисера назвао “себичном незналицом“.

„Да деци и спортистима кажете шта не смеју радити, потребно вам је само неколико речи и видео Ђоковића како плеше у ноћном изласку. Тада им отворите новине и кажете: ‘Е, сад прочитајте шта се догађа у свету.’ Како смо само заборавни.

Пријатељ који ради у болници ми је рекао, док смо гледали људе који се у бару грле: ‘Не би то радили да су видели колико је ово срање опасно, онда нико не би рескирао.’

Неки мисле да су то меци који убијају само старије људе. Осећају се безбрижно и сигурно. Није их брига постају ли сејачи смрти. О чему је размишљао тај тениски геније, та себична незналица о животу која је говорила да све ради чистог срца и из најбољих намера“, написао је он.

Подсетимо, Ђоковић је боравио управо у Шпанији, у време када је ова земља била најтеже погођена коронавирусом, али све што је тамо видео, очигледно није било довољно упозорење да се грешке током организације турнира не догоде.

Извор: Спортске.нет

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ