Србија

ИВАНОВИЋ ЗАТРЕСАО СРБИЈУ: Вучић није добио два милиона гласова, ево података о огромној крађи

На протеклим Парламентарним изборима СНС организовала је највећу крађу гласова у историји Србији а број убачених листића броји се у више стотина хиљада тврди председник Конзервативног покрета Наши Иван Ивановић.

Ивановић је оценио да је бојкот успео и да се видело да су листе које су учествовале на изборима биле “режимске листе”.

– Александар Вучић није добио 2 милиона гласова, око 800.000 листића је убачено током ових избора. Листићи су убацивани на Косову и Метохији, на територији Прешева, Бујановца и Медвеђе али и по читавој Србији. Од 14 часова када је мерена излазност завладала је паника у редовима СНС и тада је дат знак да се крене са убацивањем листића. Процентуално број убачених листића креће се од једне трећине у централној Србији и Војводини, док на Косову и Метохији је убачено две трећине гласова за које се тврди да су изашли на изборе – рекао је Ивановић.

Он је оценио да ће Вучић сада наставити активностима за признање Косова и Метохије што доказују његове активности у данима одмах након избора.

Ивановић је оценио што листе које се представљају као патриотске које су учествовале на изборима нису прошле цензус и што су много политичари нестали са политичке сцене. Он је критиковао и оне који су у данима пре избора организовали скупове испред Парламента посебно се осврнувши на Срђана Нога.

– Ено га сад стоји сам или са четири пет људи испред Скупштине и сви му се смеју – рекао је Ивановић.

Ивановић је објаснио да је Ногов план био нереалан и да је изненађен његовим поступцима.

Он је посебно задовољство исказао због испадања СРС и Војислава Шешеља из Парламента. Oн каже да је листа СПАС која је прешла цензус такође под контролом СНС. Ивановић је изразио наду да ће након пропасти лажне опозиције у наредним данима почети да се ствара нова патриотска опција која ће ући у обрачун са Вучићем.

У емисији Ивановић коментарише криминалне активности врха СНС, ккритикује однос Русије према политичким дешавањима у Србији, говори о ситуацији у Црној Гори и другим актуелним темама.

Извор: Правда

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ