Србија

УЖАС У КОВИНУ: Убио мајку па играо видео игрице, полицајци у шоку након Миљанових речи

Комшије Станојке Д. (62) и Миљана Д. (25), мајке и сина из Ковина, рекли су за Курир да је изгледало као да је несрећна жена предосетила убиство које се иначе догодило у котларници.

Према нашим сазнањима, полиција је Миљана затекла док је играо игрице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Она је своју комшиницу звала да дође да преспава у суботу на недељу код ње. Међутим када је комшиница дошла, Миљан је њу избацио из куће и није јој дао да ту преспава. Страшно, жена као да је предосетила да ће се десити нешто лоше. То вече је остала сама у кући са сином – испричале су Куриру комшије.

Иначе, Станојка и Миљан у ову кућу доселили пре отприлике 2 године.

– Милан је пре 2 година напустио факултет, иначе је студирао ИТ, био је одличан ђак и добар студент, али од кад је напустио школовање само је играо игрице и спавао – додале су комшије.

Након суботе увече, комшиница коју је Станојка звала да преспава код ње, није је видела уопште те се забринула.

– Комшиница се забринула, јер се није чула са њом. Онда је звала Станојкину сестру која је такође покушала да је добије међутим није успела. Тада је звала полицију и тражила да са патролом дође до њихове куће у Ковину – навеле су комшије.

Иначе, рођена Станојкина сестра је у почетку живела је у Ковину заједно са њом и Млљаном, међутим кроз неко време се одселила, јер како су комшије испричале није више могла да истрпи притисак Миљана који се променио.

– Његовој тетки је највише сметало што је Миљан стално викао на Станојку, бацао храну, међутим она није хтела да пријави насиље већ је све то трпела. Иначе када су јутрос дошли до куће, полиција је затекла Миљана како игра игрице и када су га питали где му је мајка он је одмах признао да је убио и где се она налази – причају комшије.

Како смо незванично сазнали. Одмах се видело да је Станојкина смрт насилна, а Миљан је до детаља испричао, такође је полицији показао где се налази Станојкино тело.

– Рекао је да је најпре мајку шамарао, па потом ударио шипком у главу… Он је након тога приведен. Иначе ово је баш страшно што се десило, а Миљан је иначе био изузетан ђак док није напустио факултет, паметан… Због тога се претпоставља да је све испланирао – додале су комшије.

Миљан Д. је ухапшен јутрос и њему је одређено задржавање до 48 сати. Он се на полицијском саслушању бранио ћутањем.

Извор: Курир.рс/Ј. Р./М. В.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ