Свет

СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Некадашњи Трампов саветник Мајкл Флин: У Америци би требало да се деси пуч као у Мјанмару! А након тога следи…

Некадашњи саветник за националну безбедност у администрацији Доналда Трампа, Мајкл Флин, сугерисао је да би пуч, какав се догодио у Мјанмару, требало да се деси и у САД.

Флин је то изјавио током конференције у Тексасу када му је било постављено питање у вези са дешавањима у Мјанмару у фебруару.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

​„Желео бих да знам зашто оно што се догодило у Мјанмару не може и овде да се деси“, упитао је неко из публике на конференцији којој су, како наводи „Хил“, присуствовале многе присталице „Кјуанона“ који се сматра покретом у којем су сублимиране све популарне теорије завере.

То питање су многи од присутних поздравили гласним повицима, а када су се утишали, Флин је одговорио: „Нема разлога. Мислим, требало би да се овде догоди“.

Подсетимо, почетком фебруара војска Мјанмара преузела је власт у земљи на годину дана, уводећи ванредно стање због, како тврде, изборне преваре.

Претходно су ухапшени председница владајуће странке Мјанмара Аунг Сан Су Ћи и други високи званичници Националне лиге за демократију која је победила на новембарским изборима.

 

Извор: rs.sputniknews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ