Србија

ВЕЛИКА АКЦИЈА: Полиција упала у кућу најближег сарадника Веље Невоље и занемела од призора

Полиција трага за Вибором Кончаревићем (42), једним од најближих сарадника Вељка Беливука званог Веља Невоља и Марка Миљковића.

Подсетимо, раније у току дана припадници Службе за борбу против организованог криминала Министарства унутрашњих саопштили су да у једном стану пронашли већу количина дроге и оружја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је приликом претреса стана и других просторија које је осумњичени користио у Котежу пронашла експлозивну направу са магнетом и даљинским управљачем, две ручне бомбе М-75, пиштољ марке „глок 17“, револвер, шест оквира за аутоматску пушку, од којих су три била напуњена муницијом, празне оквире за пиштољ, хеклер и аутоматски пиштољ, као и једну „фантомку“ и више комада пиштољске и пушчане муниције, пишу Новости.

Ово место била је важна база за криминалну екипу Вељка Беливука и Марка Миљковића.

Полиција је приликом претреса стана и других просторија које је Вибор Кончаревић користио у Котежу пронашли експлозивну направу са магнетом и даљинским управљачем, две ручне бомбе М-75, пиштољ марке „глок 17“, револвер, шест оквира за аутоматску пушку, од којих су три била напуњена муницијом, празне оквире за пиштољ, хеклер и аутоматски пиштољ, као и једну фантомку и више комада пиштољске и пушчане муниције.

Извор: Новости

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ