Русија Свет

Настао хаос! НЕМАЧКА НА НОГАМА, ИЗРОНИЛА РУСКА ПОДМОРНИЦА, НА ЊОЈ БРУТАЛНА ПОРУКА! Да све буде још страшније појавила се у…

Појава руских подморница било стварних било лажних одувек је знало да побуди пажњу на Западу, који су били фасцинирани овим пловећим објектима, па нису биле ретке ситуације када су грађани уочавали та челична пловила и тамо где могу бити и тамо где је то само чиста фикција

Није баш мали број пута био случај посебно на Балтичком мору уз обалу Шведске да се појавио неки сумњиви објекат за који се веровало да је руска подморница, па је војска утрошила милионе евра трагајући за тајанственим пловилима.

Сада после Шведске на ред је стигла и Немачка одакле нам долази вест да се појавила подморница ни мање ни више него да је изронила из језера поред града Кемница (бивши Карл Маркс Штад) на истоку Немачке, тамо где нема уопште мора јер се град налази уз саму границу са Чешком.

Да је неко рекао руски тенк или оклопно возило још би неко у то поверовао, али подморница у језеру НЕ, уследио је ШОК о коме су се рапсписали немачки медији, а о подморници распреда васколики Кемнитц.

Немачки медији објавили су да је група која се представља као „Слободни патриоти Кемница“ у понедељак рано ујутро у језерцу поред замка поставили копију руске подморнице и оставили је у полузароњеном стању уз поруку.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ