Свет

АЛБАНЦИ У ШОКУ! Немачка се окренула против њих: „РАЗОРУЖАТИ ТАКОЗВАНО КОСОВО, ТАМО ВЛАДА КРИМИНАЛ“ У супротном следи…

Немачки посланик у Европском парламенту из странке Левица Корнелија Ернст изјавила је да се у потпуности слаже са изјавом њене колегинице у Бундестагу Жаклин Настић, да КФОР треба да оконча мисију и да тзв. Косово треба да се разоружа

– Одбацујем мисију КФОР на Косову. Та мисија до сада није показала скоро никакве резултате. Организовани криминал је широко распрострањен, тако је саопштено из немачког Министарства спољних послова. Стотине хиљада комада оружја је у приватном власништву. Амнести Интернешнл и Савет Европе такође су критиковали то питање. Тзв. Косово се мора континуирано разоружавати. Тек тада је могућ нови почетак – рекла је Ернст.

Упркос негативном мишљењу о тзв. Косову, Ернст каже да је гласала за либерализацију визног режима 2018. године у Европском парламенту, када је препорука Одбора за грађанске слободе, правду и унутрашње послове за либерализацију виза донета већином гласова.

Између осталог Настић је у говору, који је подржала Ернст, упоредила бомбардовање НАТО под оправдањем „да би зауставило етничко чишћење на КиМ“, са бомбардовањем Београда у Другом светском рату.

– Више од 20.000 тона уранијумских бомби и муниције, морали су се скривати као Београђани када је Хитлер бомбардовао Београд – навела је Настић.

Њен објављен став о Косову и Метохији на Твитеру изазвао је много коментара, а новинари су затражили одговор о аргументима на којима се заснива њен говор.

Њени сарадници су изјавили да има дана када се суочава са „масовним увредама и претњама“.

– Морате да схватите да се расправе које погоршавају претећу ситуацију неће наставити на Твитеру – навели су сарадници Настић.

 

Извор: Српски Телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ