Русија Србија

Запад ће побеснети! РУСИ ЗНАЈУ КО ВРЕДИ, СРПСКИ ТЕНКИСТИ СУ ТУ КАД ГОД ПОЗОВЕТЕ! Припреме су у току, биће брутални према свим противницима!

На војном комплексу „Међа“ у току су припреме тенкиста Војске Србије за овогодишње, осмо по реду, учешће на Међународним војним играма у дисциплини Тенковски биатлон, саопштило је Министарство одбране

Припреме за такмичење тенкиста, које ће се ове године одржати од 22. августа до 4. септембра на полигону Алабино код Москве, започело је десет посада, од којих ће бити одабране три такмичарске и једна резервна посада. У овој фази припрема у првом плану је индивидуално увежбавање, правилност у раду, извршење гађања и поштовање предвиђених мера безбедности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такмичење у Тенковском биатлону подразумева савлађивање полигона на којем посаде тенкова имају задатак да за што краће време пређу стазу дужине око четири километра, правилно савладају све препреке на стази и погоде циљеве тенковским топом, спрегнутим и противавионским митраљезом, а састоји се из три фазе: индивидуалне трке, полуфиналне штафетне трке и финалне штафетне трке.

У индивидуалној трци такмичи се свака од три посаде засебно у групи која се добија жребом. Постигнута времена све три посаде се сабирају и према тим временима се врши рангирање екипа. Првих осам екипа настављају такмичење у полуфиналу. За сваки промашени циљ вози се казнени круг, а за сваку неправилно савладану препреку посада се упућује на место за „контролни преглед тенка“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Восток.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ