Спорт

БИВШИ ФУДБАЛЕР МИЛАНА ИЗВРШИО САМОУБИСТВО: Пронађено опроштајно писмо у ком открива шокантан разлог суицида

Фото: Pixabay.com

Јуче је цео фудбалски свет погодила трагична вест да је некадашњи млади фудбалер Милана, 20-годишњи Сеид Висин пронађен мртав у својој кући, а сада су Италијани открили нове детаље.

Наиме, младић је пронађен пошто нико од његових пријатеља и породице данима није могао да га добије, па је полиција упала у стан. „Коријеро дело Спорт“ објавио је да је Висин извршио самоубиство, а да је у стану пронађено и опроштајно писмо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Некада велики таленат Милана, који је био у генерацији с Ђанлуиђијем Донарумом, незванично је извршио самоубиство због расистичких увреда због којих није могао да пронађе посао.

Пре неколико година је одустао од фудбала и почео је да ради као конобар.

– Нисам имигрант, усвојио ме је један пар из Ноћере, то су моји родитељи. Као клинац сам свуда дочекиван са осмехом и поштовањем, али се сада све променило – пише наводно у опроштајном писму Сеида Висина пронађеном у стану, пренео је „Мондо“.

Овај младић је иначе рођен у Етиопији 2000. године, али се врло брзо преселио у Италију. Тамо је живео са својом породицом, да би неколико година касније стигао у Милан, где је играо за млађе узрасте тог клуба.

Како преноси италијанска „Газета дело Спорт“, у једном је тренутку био и цимер са садашњим голманом „росо-нера“ Донарумом.

Такође, играо је и за Беневенто, али се 2016. године одлучио да остави фудбал и врати се кући, где је почео да се бави футсалом у редовима клуба Атлетико Виталике. Тај клуб је и први објавио ову трагичну вест, а пренео „Јутарњи лист“.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ