Србија

Ово нико није очекивао! ХЕПИ ТЕЛЕВИЗИЈА ОДМАХ НАШЛА ЗАМЕНУ ЈОВАНИ ЈЕРЕМИЋ: У питању је бивша РИЈАЛИТИ учесница!

Водитељка Јована Јеремић пре неколико дана дала је отказ на телевизији Happy, што је многе изненадило. Иако ју је током прошлог викенда заменила водитељка Александра Станисављевић, сада је дошло до шок обрта.

Наиме, јутарњи програм на Хепију викендом ће водити Јованина ријалити колегиница Анђела Лакићевић и Божидар Гутић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Први пут ће гледаоци „Happy“ телевизије имати прилику да виде Анђелу у улози водитељке јутарњег програма.

Подсетимо, Јеремићева тврди да је добила пет понуда за нови посао, али да још није одлучила где ће је гледаоци гледати од септембра.

– Десет година сам радила на Хепи телевизији и та телевизија је мени у срцу. Ја сам ту почела, настала, ту сам направила своје име и презиме. Поносна сам на то шта сам дала тој телевизији, оставила сам велики медијски капитал Хепи телевизији. Дала сам целу себе. Ја не прелазим, ја долазим да останем и да победим, то је велика разлика. Отворено је тржиште, ја сам сада жена на тржишту. Имам пет понуда са пет различитих телевизија. Сада сам у бизнис промету. Колико даш, толико добијеш – рекла је Јована у Амиџију и напоменула како је у игри и стан у елитном насељу.

Поред стана, Јовани једна од најгледанијих телевизија нуди личног шофера и скупоцено возило које ће свакодневно долазити по њу, тим људи који ће јој бити на располагању и велику цифру.

– Јована је ових дана у свакодневним преговорима са неколико телевизија, те ће кроз пар дана донети коначну одлуку. Најбоља понуда стигла је са једне од најгледанијих телевизија где јој наводно нуде стан у елитном насељу, личног шофера и скупоцено возило које ће свакодневно долазити по њу. Поред тога, њој је читав тим људи на располагању и велика цифра је у игри – поручује извор.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ