Србија

НАТАША КАНДИЋ ИЗНЕЛА БРУТАЛНЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН СРПСКОГ НАРОДА! Напала Вучића јер упорно подсећа на жртве из Јасеновца

Оснивачица Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић на друштвеним мрежама поново је напала председника Александра Вучића.

Кандићка је на Твитеру написала да Вучић треба да тражи опроштај од породица жртава из Сребренице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Поводом изрицања пресуде Ратку Младићу председник Србије би требало да моли жртве за опроштај, јер је Србија помагала војску босанских Срба, чији су генерали осуђени за геноцид, а не да позива Србију да поштује сребреничке жртве да би јасеновачке остале упамћене – написала је Кандић.

Вучић је пре неколико дана, подсетимо, поводом најављеног изрицања пресуде Младићу, изјавио да стално слуша причу о наводном геноциду и упитао да ли је неспорно да је у Јасеновцу између 1941. и 1945. године убијено многоструко више Срба.

– Је ли неко покренуо питање геноцида у Јасеновцу пошто је тамо било и много бошњачких жртава. Да ли сте питали то било ког политичара из БиХ и било где другде? Морамо да покажемо поштовање према бошњачким жртвама и да покажемо да смо другачији од оних који се не сећају јасеновачких жртава и не пада им напамет да их помену. Да би наше јасеновачке жртве остале упамћене морамо да поштујемо сребреничке жртве – рекао је Вучић.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ